Servicii


Din 20 Octombrie 2014 CLUBUL SPORTIV TRIATHLON FOR LIFE isi desfasoara OFICIAL activitatea în unmatoarele complexe sportive: Complexul Sportiv 2000, în Complexul Sportiv Dinamo Bucuresi, Complexul Sportiv Lia Manoliu, Pista de Atletism Iolanda Balash.
Selecţionăm:  copiii/ cadeti/ junioroi/ seniorori

Detalii si inscrieri la numerele de telefon afisate in pagina de CONTACT.
Abonamentul lunar se stabileste în funcţie de: varsta, nivelul de pregatire fizica, obtiunea coplilui: pentru Triatlon de performanta sau pentru agrement!
Cei care vor trece testele (Baremurile) anuale stabilite de catre antrenori, vor fi legitimati si vor beneficia de reduceri la abonamente sau nu vor mai plati deloc, echipamente sustinaoare de efort si alte facilitati…
In functie de aptitudinle si vointa copilului putem face selectii si forma spotivi doar pentru Duatlon (alergare si ciclism) sau pentru Aquatlon (inot si alerare), tinand cont de calitatile motrice ale fiecarui copil in parte.
PENTRU COPIII DEFAVORIZATI NU SE PERCEPE TAXA LUNARA, ANTRENAMENTELE SUNT GRATIS!

Abonament Triatlon Adulţi: detalii si inscrieri la numerele de tel. afisate in pagina de CONTACT
Cei care doresc doar INOT pot opta pentru INITIERE sau INBUNATATIREA INOTULUI atat pentru bazin cat si pentru ape deschise.
Sportivii adulti care vor si indeplinesc anumite conditii pentru a participa la categoria ELITE Triatlon, Duatlon sau Aquatlon vor plati cele mai mici abonamente sau nu vor plati deloc, asta vom stabili ulterilor.

Antrenor Personal: 50 lei/ sedinta  pentru copii, 80 lei/ sedinta pentru adulti

Program Antrenamente :

ADULTI : 6 antrenamente/ saptamana, trei antrenamente Inot, doua antrenamente alergare, un antrenament ciclism (bicicleta statica sau home trainer) + forta specifica. Antrenamentele de Inot se fac in bazin acoperit iar cele de alergare, ciclism si forta, se desfasoara atat in aer liber cat si in sala, in functie de starea vremii, varsta si nivelul de pregatire fizica.

COPII: 3-6 antrenamente/ saptamana (Inot, alergare, jocuri sportive complementare), in functie de varsa si nivelul de pregatire.

Din Primavara, odata cu apropierea sezonului competitional se intensifica antrenamentele in special pentru sportivii de performanta…

– INOTUL: la bazinul Olimpic (50m) acoperit Dinamo (Tolea Grintescu) sau la bazinul semiolimpic (25m) din Complexul Sportiv 2000. In perioada verii se fec antrenamente si la apa deschisa pe Lacul Snagov (odata pe saptamana cu sportivii amatori si de mai multe ori cu sportivii de performanta).
– CICLSMUL: la National Arena si pe sosea in afara Bucurestiului. Iarna pe HomeTrainer sau bicicleta statica
– ALERGARE: pistele de atletism; Iolanda Balas, Lia Manoliu, Dinamo. Iarna la pista acoperita din Complexul Lia Manoliu, la National Arena si in parcul Herastrau.
ntrenament alergare+forta, circuite, Ciclismul pe HomeTrainer

<< Din primavara vom avea antrenamentele de alergare si dimineata (pt.cei care nu pot veni seara), la fel si ciclismul va fi dimineata, marti si joi de la 7.00 la 8.00 + sambata. Cei care nu vor putea veni la toate antrenamentele, vor primi programul si va recupera singuri in zilele libere! >>