Club Sportiv

C. S. Triathlon For Life este un club sportiv destinat tuturor iubitorilor de sport indiferent de vârstă, ce urmăreşte promovarea triatlonului  şi a sporturilor de masă în general…
Accentul îl  punem pe selecţia tinerilor: Copii/ Cadeţi/ Juniori, dar sunt bineveniţi şi adulţii care vor să practice acest sport.
Pe baza anumitor criterii de selecţie, până la începerea noului sezon competiţional din 2015 (primăvară-vară) o parte din sportivii care vor îndeplini condiţiile de selecţie vor fi legitimati şi pregatiti pentru  etapele din calendarul competitional al FRTRI: Triathlon/ Duathlon/ Aquathlon.
Ne-am propus sa ajutam alături de FRTRI la promovarea triatlonului în România, sa formam sportivi de performanţă, oferindu-le posibilitatea de a fi antrenati intr-un mod cat se poate de profesionist, pe toate ramurile acestui sport (in ciuda tarifelor uriase ale putinelor bazine, insuficienata pistelor de alergare, lipsa pistelor de ciclism…), speram  totusi sa facem performanta si sa avem sustinere din partea Federatiilor, complexelor sportive, autoritatilor locale…!

Dorim in acelasi timp sa incurajam  sporturile de masa in genera,l oferindu-le posibilitatea de a se pregati alaturi de noi tuturor sportivilor amatori si iubitori de miscare.

Speram sa reusim!

Antrenori:

mantaiuli2

mantaiuli2
Iulian Manta:  Antrenor Triatlon-Absolvent al Scolii Nationale de Antrenori (Atestat-C.N.F.P.A)
– Instructor Sportiv-Polo pe Apa (atestat-C.N.F.P.A)
– Instructor Triatlon-Atestat FRTRI
– Instructor Fitness si Antrenor Personal (Atestat-Masterclass International Association)
– Sportiv de la 6 ani pana in prezent
– Actual triatlet
George Dobre: Instructor Triatlon- Atestat FRTRI
– Absolvent U.N.E.F.S, sportiv de la varsta de 11 ani pana in prezent, multiplu campion national in diferite ramuri sportive.
– Actual Atlet (age-group) Campion Balcanic 2014, 10000 m, pista.
– Castigator a numeroase premii si trofee la diferite competitii de alergare (semifond si fond)  interne si internationale.